Գիտելիքից՝ արհեստ և մասնագիտություն

Գիտելիքից՝ արհեստ և մասնագիտություն

Տաթև Արզումանյան

Նոյեմբերի 17-ին՝ ուսանողների միջազգային օրը, Սեբաստացի կրթահամալիրի Քոլեջի առաջին, երկրորդ և երրորդ կուրսի «Խմորման արտադրության տեխնոլոգիա և գինեգործություն» մասնագիտության ուսանողները մասնագիտական կողմնորոշման, ուսումը խորացնելու և շարունակելու նպատակով  «Գիտելիքից՝ արհեստ և մասնագիտություն» նախագծի շրջանակներում այցելեցին Եղվարդի «Շահնազարյաններ գինու, կոնյակի տուն» ՍՊԸ։ Շարունակությունը՝ բլոգում։
college