Խաղողճզմոցի

Անուշ Բոյնարգյան

Գինի պատրաստելու համար նախ պետք է խաղողը առանձնացնենք չանչից, այնուհետև ճզմենք։ Ճզմելուց հետո պետք է թողնենք, որ խմորվի, հետո հյութը քամենք, առանձնացնենք կորիզներից ու լցնենք կարասի կամ կաղնե տակառի մեջ հնեցման համար։ Այսօր սաների օգնությամբ ճզմեցինք մեր խաղողը և ստացված զանգվածը տեղափոխեցինք տարրայի մեջ։ Երեք օր օրը մեկ անգամ խառնեցինք այն, իսկ հետո տեղափոխեցինք շշի մեջ։

Խաղողճզմոցի 


college

Edit Delete